Beekforel 39, 3831 ZH Leusden | + 31 (0)33 - 494 04 05

Over Leusden-Keyboard

keyboard les, pianoles (improvisatie, blues, jazz), music production & band lessen

Over de docent

Mijn naam is Arthur Rombouts en ik geef keyboard- en pianoles in Leusden. Ik ben gespecialiseerd in blues, jazz en improvisatie. Ik ben afgestudeerd als jazzpianist aan het Hilversums conservatorium en heb daar les gehad van Henk Elkerbout, Rob Madna, Frans Elsen en Rob van Bavel. Later heb ik mijn diploma voor keyboards gehaald op het conservatorium in Alkmaar.

veel praktijkervaring

Naast het lesgeven speel ik als freelancer in verschillende bands in stijlen variërend tussen jazz, pop, fusion en elektronische muziek. Op dit moment werk ik met de band The Newts aan een album dat een mix wordt tussen elektro, jazz en pop.

producer/remixer

Behalve met lesgeven en zelf muziek maken ben ik ook actief als re-mixer/producer. Ik heb daarmee o.a. twee remix-competities gewonnen. De één was voor Dutch Rare Groove en de ander voor MTV/Nokia. De mix van DRG is uitgebracht op een cd. Van de wedstrijd voor MTV zijn er interviews en optredens op MTV televisie geweest. Verder producties voor o.a. C'mon (C'mon & Kypski), Shane Shu, Skelley's Dream, Judith Nijland en GRAM.. Mensen die geïnteresseerd zijn in re-mixen/producen, beats-maken e.d. kan ik daar ook les in geven.

lesmentaliteit & personal coaching

Ik ben niet iemand die simpelweg zijn lessen afdraait en gaat voor de makkelijkste weg. Ik zie mijzelf meer als een privé-coach die gaat kijken wat je wil leren en wat jouw mogelijkheden daarin zijn. Je bepaalt dus zelf wat je wil leren. Ook de vorm van coachen bepaal je zelf. Als voorbeeld : Je speelt wat voor en ik geef je aanwijzingen en tips en zoek er de juiste oefeningen bij. Of ik speel wat voor en jij vraagt wat ik 'daar en daar' doe. Lessen zonder notenschrift, of je bent zangeres en je wil jezelf leren begeleiden met akkoorden, alles is mogelijk.